Ωράριο Λειτουργίας : 09.00-20.00 (Δευτέρα-Παρασκευή)
Eπικοινωνήστε μαζί μας: 210 6100118

Βελτιώστε την εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων, σκούρων κηλίδων και ουλών σε πρόσωπο και σώμα με την αποτελεσματική τεχνική της μεσοθεραπείας. Ανανεώστε το δέρμα σας και κερδίστε μια νεανική εμφάνιση με μία θεραπεία αυτόλογης ή ετερόλογης μεσοθεραπείας στο Elxis Medical.

Σε ποιΕς περιπτώσεις συνιστάται η μεσοθεραπεΙα;

Η μεσοθεραπεία βοηθά στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων όπως είναι οι ρυτίδες, ο χαλαρός ιστός, το θαμπό δέρμα, οι ουλές, η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, η τριχόπτωση κ.ά.

Τί εΙναι η μεσοθεραπεΙα;

Μεσοθεραπεία είναι η ενέσιμη έκρυση θεραπευτικών ουσιών κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Με την βοήθεια προηγμένης τεχνολογίας πραγματοποιούνται μικροσκοπικές ενέσεις μέσω μικρο-βελόνων. Η εφαρμογή ενός τοπικού αναισθητικού διαλύματος πριν από τη θεραπεία δημιουργεί μια σχεδόν ανώδυνη εμπειρία για τον ασθενή.

Το micro-needling, μία δοκιμασμένη μέθοδος κοσμητικής ιατρικής, είναι πλέον από τις δημοφιλέστερες θεραπείες. Είναι λιγότερο επεμβατική σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους, γεγονός που την καθιστά πιο αποτελεσματική για το λεπτό δέρμα στο στέρνο αλλά και γύρω από τα μάτια και το στόμα.

Η μεσοθεραπεία συνίσταται σε άτομα κάθε ηλικίας που θέλουν να αποκτήσουν άμεσα σφριγηλό και λαμπερό δέρμα. Οι μικροσκοπικές γραμμές και οι αποχρωματισμοί της επιδερμίδας  θα εξαλειφθούν μετά από λίγες μόνο επισκέψεις!

Αυτόλογη και Ετερόλογη ΜεσοθεραπεΙα: ΠοιΑ η διαφορΑ τους;

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία έχει αποδειχθεί πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, γιατί επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα με τη χρήση συστατικών που προέρχονται από το ίδιο μας το σώμα. Αυτή είναι και η ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο μεθόδων. Στην αυτόλογη μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται το δικό μας πλάσμα που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια. Τα αιμοπετάλια αυτά απελευθερώνουν τους αυξητικούς παράγοντες που προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η θεραπεία αυτή θρέφει το δέρμα, καθώς το πλάσμα περιέχει πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την ανανέωση των κυττάρων, παρέχοντας βαθιά ενυδάτωση και σφριγηλότητα.

Στην ετερόλογη μεσοθεραπεία γίνεται χρήση υαλουρονικού οξέος και βιταμινών τα οποία παρασκευάζονται σε εργαστήριο. Κατά την συγκεκριμένη διαδικασία, μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ των ουσιών  που θα εισαχθούν στο δέρμα, ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Η θεραπεία βασίζεται στις εξατομικευμένες ανάγκες του καθενός. Μερικές από αυτές τις ουσίες είναι: Υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες Α, C, Ε, ρετινοϊκό οξύ, Ιδεβενζόνη (ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά), DMAE, αμινοξέα, παράγοντες αύξησης και πολλά άλλες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το ραντεβού σας καλέστε το Elxis Medical στο ☎ 2106100118.

makeup