Ωράριο Λειτουργίας : 09.00-20.00 (Δευτέρα-Παρασκευή)
Eπικοινωνήστε μαζί μας: 210 6100118

Νήματα PDO

ΝΗΜΑΤΑ PDO

Με τα νήματα PDO επιτυγχάνεται ενέσιμο lifting με φυσικό τρόπο, καθώς επίσης αναζωογόνηση και ανόρθωση του δέρματος χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Το Lifting με τη χρήση νημάτων είναι μια δημοφιλής πρακτική, η οποία πραγματοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη νημάτων στην αγορά. Το τελευταίο προϊόν που χρησιμοποιείται σε αυτές τις θεραπείες ονομάζεται νήμα PDO.

Σε αντίθεση με τα νήματα που χρησιμοποιούνταν προηγουμένως, τα νήματα PDO δεν έχουν άγκιστρα ή λεπίδες που ανυψώνουν τον ιστό. Το ανορθωτικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με μια ειδική ύφανση από νήμα και πολυδιοξανόνη (PDO), η οποία έχει ιδιότητες που διεγείρουν τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, συμβάλλοντας στη σύσφιξη και λείανση των περιγραμμάτων του προσώπου.

Η τεχνολογία PDO βασίζεται στη χρήση των φυσικών γραμμών έντασης του δέρματος, η οποία επίσης προκαλεί μια επίδραση παρόμοια με αυτή του χειρουργικού lifting προσώπου.

Με την εισαγωγή νημάτων PDO στο δέρμα,  επιτυγχάνεται άμεση βελτίωση στην εμφάνισή του. Μετά από περίπου 10-14 ημέρες, αρχίζει η σύνθεση των φυσικών πρωτεϊνών του σώματος (κολλαγόνο και ελαστίνη).

Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της διατήρησης των νημάτων στο σώμα (έως 240 ημέρες). Η αισθητική επίδραση που προκύπτει συνεχίζεται συνήθως έως και 24 μήνες. Όταν χρησιμοποιούμε το νήμα, ενισχύουμε τον ιστό που κρεμάει. Λόγω της γρήγορης, φυσικής απορρόφησης των νημάτων, δεν υπάρχει κίνδυνος πύκνωσης και δημιουργίας ουλής.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


makeup