Ωράριο Λειτουργίας : 09.00-20.00 (Δευτέρα-Παρασκευή)
Eπικοινωνήστε μαζί μας: 210 6100118

Neck Lift

NECK LIFT

Ο λαιμός είναι ένα από τα πρώτα σημεία στο σώμα που μαρτυρά την ηλικία μας. Ενώ, όμως, η εικόνα ενός προσώπου μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά με διάφορες μη επεμβατικές ιατρικές ή αισθητικές θεραπείες, για το λαιμό, αποτελεσματική μπορεί να είναι μόνο η πλαστική χειρουργική.

Το Neck Lift είναι μια επέμβαση που ενισχύει την εμφάνιση του λαιμού συσφίγγοντας το δέρμα και τους υποκείμενους μύες και βελτιώνοντας το περίγραμμα της γνάθου. Πρόκειται για μια επέμβαση που συχνά εκτελείται σε συνδυασμό με λιποαναρρόφηση ή λίφτινγκ στο πρόσωπο, αλλά μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί κι ως ανεξάρτητη θεραπεία.

Το Neck Lift προσφέρεται για άνδρες και γυναίκες που έχουν τέτοια χαλάρωση του δέρματος στο λαιμό που τους κάνει να φαίνονται πολύ μεγαλύτεροι από την ηλικία τους ή αισθάνονται ότι ο λαιμός τους είναι υπερβολικά παχύς ή έχουν υπερβολικά πολλές ρυτίδες στο λαιμό.

Ένα πλήρες Neck Lift περιλαμβάνει την πραγματοποίηση τομών κάτω από το πηγούνι και / ή πίσω από τα αυτιά. Κατόπιν συσφίγγονται οι υποκείμενοι μύες και αφαιρείται προσεκτικά η περίσσεια του δέρματος και του λίπους. Τέλος, ο ιστός και το δέρμα επανατοποθετούνται και ασφαλίζονται με ράμματα.

Η επέμβαση μπορεί να διαρκέσει από 1 έως και 4 ώρες. Οι ασθενείς νοσηλεύονται για μια ημέρα και μετά επιστρέφουν στο σπίτι τους.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


makeup