Ωράριο Λειτουργίας : 09.00-20.00 (Δευτέρα-Παρασκευή)
Eπικοινωνήστε μαζί μας: 210 6100118

Mid Face Lift

Mid face lift

Όσο περνούν τα χρόνια, το λεγόμενο μέσο πρόσωπο, δηλαδή από τα μάτια και κάτω, χαλαρώνει, με συνέπεια να φαίνεται κουρασμένο, γερασμένο και χαραγμένο από βαθιές αύλακες. Το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζεται με την τεχνική του Mid Face Lift.

Ιδιαίτερα δημοφιλές στο…  Hollywood, το Mid Face Lift δημιουργεί ένα σφριγηλό και νεανικό πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια επέμβαση που πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία και μέσα από πολύ μικρές στην κροταφική χώρα. Στόχος της επέμβασης είναι να αναστρέψει την εικόνα ενός… «πτωτικού» προσώπου.

Ιδανικοί υποψήφιοι για Mid Face Lift είναι οποιοσδήποτε άντρας ή γυναίκα εμφανίζει χαλάρωση στο πρόσωπο αλλά το δέρμα του συνεχίζει να διατηρεί καλή ελαστικότητα και τόνο.

Τα αποτελέσματα είναι πιο μόνιμα από εκείνα που προσφέρονται από ενέσιμες θεραπείες, και η ανάρρωση έπειτα από είναι Mid Face Lift ταχύτερη και ηπιότερη σε σύγκριση με το παραδοσιακό λίφτινγκ προσώπου.

Αν εξετάζετε την επιλογή ενός Mid Face Lift, αναζητήστε πάντοτε έναν πλαστικό χειρούργο με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία, καθώς επίσης και συνεργασία με κάποιο μεγάλο ιατρικό κέντρο.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


makeup