Ωράριο Λειτουργίας : 09.00-20.00 (Δευτέρα-Παρασκευή)
Eπικοινωνήστε μαζί μας: 210 6100118

Μεσοθεραπεία Σώματος-Προσώπου PRP

ΜεσοθεραπεΙα ΠροσΩπου ΣΩματος (PRP)

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου και Σώματος (αποτελεί μια σύγχρονη αναγεννητική θεραπεία, η οποία επιτρέπει στο δέρμα να αναζωογονηθεί, αποκαθιστώντας το γηρασμένο ή κατεστραμμένο ιστό σε κυτταρικό επίπεδο . Έτσι, η επιδερμίδα γίνεται πιο ομαλή και πιο εκλεπτυσμένη ενώ παράλληλα αυξάνεται η ελαστικότητα του δέρματος και μειώνονται οι λεπτές γραμμές κι άλλες ατέλειες.

Η πρωτοποριακή μέθοδος αξιοποιεί τις θεραπευτικές ιδιότητες των αυξητικών  παραγόντων που παράγουν τα αιμοπετάλια στο αίμα, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP) από το αίμα του ίδιου του ασθενή  για να ενισχύσει τη δημιουργία νέου κολλαγόνου.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας λαμβάνεται μικρή ποσότητα αίματος από τον ασθενή, το οποίο υφίσταται ειδική εργαστηριακή επεξεργασία για να απομονωθεί το πλάσμα με υψηλή πυκνότητα αιμοπεταλίων. Στη συνέχεια, το πλάσμα εγχέεται με ένεση στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Τα αιμοπετάλια βοηθούν στην αποκατάσταση των κυττάρων του δέρματος που έχουν υποστεί βλάβη και γήρανση και στην τόνωση του κολλαγόνου, της πρωτεΐνης που δίνει στο δέρμα νεανική σταθερότητα και αντοχή.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


makeup