Ωράριο Λειτουργίας : 09.00-20.00 (Δευτέρα-Παρασκευή)
Eπικοινωνήστε μαζί μας: 210 6100118

Κρυολιπόλυση

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η κρυολιπόλυση είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί την ψύξη για να κρυσταλλώσει τα λιπώδη κύτταρα, τα οποία στη συνέχεια εξαλείφονται, φυσικά και μόνιμα, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων.

Σήμερα θεωρείται ως μία από τις πιο αξιόπιστες τεχνικές για τη θεραπεία του τοπικού πάχους τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Η εναπόθεση λίπους σχεδόν σε όλες τις περιοχές του σώματος μπορεί  να αντιμετωπιστεί με κρυολιπόλυση: στην κοιλιά, τα χέρια, το πηγούνι, το στήθος, τις «λαβές του έρωτα», τους μηρούς, τα γόνατα.

Η εξάλειψη του λίπους με την κρυολιπόλυση γίνεται χωρίς να προκαλείται βλάβη σε άλλους ιστούς χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ψυχρές και ελεγχόμενες θερμοκρασίες.

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά περίπου τρεις εβδομάδες μετά την κρυολιπόλυση. Το σώμα σας θα συνεχίσει να εξαλείφει φυσικά τα λιπώδη κύτταρα έως και τέσσερις μήνες μετά τη θεραπεία.

Η κρυολιπόλυση είναι μια ασφαλής και καινοτόμα τεχνική με εγγυημένο αποτέλεσμα. Είναι μη επεμβατική θεραπεία και δεν απαιτεί αναισθησία, ενώ στο τέλος της συνεδρίας μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις δραστηριότητές σας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


makeup