Ωράριο Λειτουργίας : 09.00-20.00 (Δευτέρα-Παρασκευή)
Eπικοινωνήστε μαζί μας: 210 6100118

Face Lift

FACE LIFT

Το Face Lift είναι μια χειρουργική διαδικασία που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις επιδράσεις της φυσικής διαδικασίας γήρανσης, της έκθεσης στον ήλιο και του στρες που επηρεάζουν το πρόσωπο.

Το Face Lift μπορεί να ανακόψει αυτή τη διαδικασία, αλλά δεν μπορεί να επαναφέρει το πρόσωπο στην εικόνα που είχε όταν ήμασταν πολύ νέοι.

Με την έννοια Lift (ανόρθωση) εννοούμε την εξαγωγή και τη επανατοποθέτηση του λίπους, τη σύσφιξη των μυών του προσώπου και την αφαίρεση του περίσσιου δέρματος. Μπορεί να εκτελεστεί αυτόνομα ή σε συνδυασμό με άλλες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, όπως η βλεφαροπλαστική, η ρινοπλαστική και άλλες.

Ιδανικοί υποψήφιοι είναι εκείνοι, των οποίων το δέρμα έχει αρχίσει να χαλαρώνει αλλά διατηρεί ακόμα καλή ελαστικότητα και τόνο.

Το Face Lift πραγματοποιείται στο χειρουργείο υπό γενική αναισθησία και συνήθως διαρκεί αρκετές ώρες, ειδικά αν συνδυάζεται με άλλες τεχνικές όπως η βλεφαροπλαστική και η ρινοπλαστική. Η τομή ακολουθεί το περίγραμμα του αυτιού, γύρω από το λοβίο, και καταλήγει σε περιοχή που κρύβεται εύκολα από τα μαλλιά.

Το αποτέλεσμα του Face Lift φαίνεται αρκετές εβδομάδες μετά την επέμβαση.

Οι τεχνικές Face Lift που εφαρμόζουμε στην ELXIS Medical έχουν ως στόχο την επίτευξη της πλέον φυσικής εμφάνισης. Η Δρ. Αθηνά Μπέη θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη τεχνική για το πρόσωπό σας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


makeup