Ωράριο Λειτουργίας : 09.00-20.00 (Δευτέρα-Παρασκευή)
Eπικοινωνήστε μαζί μας: 210 6100118

Δερμοαπόξεση

ΔερμοαπΟξεση

Η δερμοαπόξεση είναι μια ανώδυνη και μη επεμβατική μέθοδος για ανανέωση και βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου ή του σώματος, η οποία έχει ως αποτέλεσμα ένα απαλό, λείο και λαμπερό δέρμα.

Ως θεραπεία, η δερμοαπόξεση δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραύματα ενώ έχει τα ίδια αποτελέσματα με το χημικό πήλινγκ, χωρίς όμως να απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Αντίθετα, επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Η δερμοαπόξεση πραγματοποιείται με μικροκρυστάλλους ή με διαμάντια. Και οι δυο τεχνικές είναι εξίσου αποτελεσματικές και συνδυάζονται ιδανικά με άλλες θεραπείες, όπως χημικό πήλινγκ, ή Face Lift.

Κατά τη θεραπεία γίνεται πρώτα πολύ καλός καθαρισμός με ειδικό σαπούνι και κατόπιν με τη βοήθεια μιας ειδικής συσκευής γίνεται μηχανικό πήλινγκ, με εκσφενδόνιση αποστειρωμένων μικροκρυστάλλων στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας. Με αυτόν τον τρόπο αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα και γίνεται βαθύς καθαρισμός της επιδερμίδας δίχως τον παραμικρό τραυματισμό. Στο τέλος, εφαρμόζεται ειδική μάσκα αποθεραπείας, η οποία διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


makeup