Ωράριο Λειτουργίας : 09.00-20.00 (Δευτέρα-Παρασκευή)
Eπικοινωνήστε μαζί μας: 210 6100118

Όπως είναι φυσικό, η εμφάνιση του γυμνού σας δέρματος μπορεί να μην βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας κατά τους χειμερινούς μήνες. Όμως στην πραγματικότητα, η καλύτερη στιγμή να ξεκινήσετε τις συνεδρίες αποτρίχωσης laser είναι το χειμώνα.

Όταν κάποιος ονειρεύεται ένα όμορφο κορμί το καλοκαίρι, δεν ξεκινά γυμναστική και δίαιτα όταν οι θερμοκρασίες έχουν ήδη ανέβει στα υψη. Παρομοίως, αν θέλει κάποιος να απαλλαχθεί από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα πριν τους καλοκαιρινούς μήνες, θα πρέπει να ξεκινήσει τη θεραπεία laser αποτρίχωσης όσο το δυνατό συντομότερο. 

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί οι ειδικοί του Elxis Medical προτείνουν να ξεκινήσετε την θεραπεία το χειμώνα;

Σε ποιες περιοχΕς μπορεΙ να γΙνει αποτρΙχωση με laser;

Η αποτρίχωση laser μπορεί να γίνει σε όλο το σώμα; σε χέρια, πόδια, πλάτη, αλλά και ευαίσθητες περιοχές όπως το πρόσωπο, οι μασχάλες και το μπικίνι.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του laser σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους αποτρίχωσης;

Η αποτρίχωση με laser θεωρείται η πλέον αποτελεσματική θεραπεία αν ενοχλείστε με την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Όχι πια ερεθισμένες επιφάνειες γεμάτες σπυράκια που μεγαλώνουν μέσα στο δέρμα! Η αποτρίχωση με laser είναι η πλέον οριστική λύση για όσους και όσες θέλουν να απαλλαχθούν οριστικά από το ζήτημα της τριχοφυΐας. Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους αποτρίχωσης, στην αποτρίχωση με laser δεν είναι απαραίτητο να περιμένει κανείς την ολική ανάπτυξη της τρίχας. Εάν επιθυμείτε μπορείτε μεταξύ των συνεδριών να χρησιμοποιήσετε μία από τις πιο συμβατικές μεθόδους αποτρίχωσης (όπως είναι το ξυράφι) για να απαλλαχθείτε προσωρινά από την τριχοφυΐα μέχρι το επόμενο ραντεβού σας. Οι συνεδρίες αποτρίχωσης με laser πραγματοποιούνται πολύ γρήγορα και χαρίζουν απαλό και όμορφο δέρμα για πάντα!

Γιατί πρΕπει να ξεκινήσει κανεΙς το laser το χειμΩνα;

Είναι γνωστό πως η αποτρίχωση με laser φέρνει καλύτερα αποτελέσματα σε περιπτώσεις όπου η διαφορά χρώματος μεταξύ του δέρματος και της τρίχας είναι μεγαλύτερη, όπου η τριχοφυΐα διακρίνεται ευκολότερα δηλαδή. Επομένως, κατά τους χειμερινούς μήνες που είμαστε λιγότερο μαυρισμένοι και υπάρχει λιγότερη ηλιοφάνεια, θα θεωρούσαμε πως οι συνθήκες είναι οι καταλληλότερες έτσι ώστε να αποφευχθούν παρενέργειες, αλλά και να επιτευχθούν οριστικά αποτελέσματα από την αποτρίχωση.

Για κάποιες περιοχές, χρειάζονται τουλάχιστον 4-8 συνεδρίες για να δει κάποιος αποτελέσματα. Η τριχοφυΐα στην περιοχή των ποδιών, για παράδειγμα, θεωρείται πιο έντονη από ότι στο υπόλοιπο δέρμα και χρειάζονται συνήθως από έξι έως οκτώ συνεδρίες για να απαλλαχθεί κάποιος από αυτήν οριστικά.

Μεταξύ των συνεδριών, θα χρειαστεί να μεσολαβήσει ένα διάστημα διάρκειας από 4 εώς 6 εβδομάδες. Επομένως, αν ξεκινήσετε τη θεραπεία αποτρίχωσης με laser έγκαιρα, αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τη θεραπείας σας πριν από το καλοκαίρι επιτυγχάνοντας μέγιστα αποτελέσματα!

Το Elxis Medical συμβουλεύει να αποφεύγεται το μαύρισμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας για να μειωθεί ταυτόχρονα ο κίνδυνος ευαισθησίας του δέρματος.

Τί τεχνολογία χρησιμοποιείται κατά την αποτρίχωση laser;

Το Elxis Medical εγγυάται οριστικό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα Laser Alexandrite. H συγκεκριμένη τεχνολογία είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους laser αποτρίχωσης και είναι ιδανική για κάθε τύπο και απόχρωση δέρματος. Σύμφωνα με τη μέθοδο αυτή, εκπέμπεται μονοχρωματικό φως μήκους κύματος 755nm, το οποίο απορροφάται από την μελανίνη των τρίχινων θυλάκων και καταστρέφει τους θύλακες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι τρίχες να εξασθενούν, να αραιώνουν και τελικά να εξαφανίζονται.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το ραντεβού σας καλέστε το Elxis Medical στο ☎ 2106100118.

 

makeup