Ωράριο Λειτουργίας : 09.00-20.00 (Δευτέρα-Παρασκευή)
Eπικοινωνήστε μαζί μας: 210 6100118

Υπάρχουν ποδοσφαιρικές σεζόν, σεζόν για σκι, εποχές πιο ευνοϊκές για κηπουρική κλπ. Αλλά αυτό που δεν θα περίμενε ποτέ κανείς είναι να υπάρχει εποχή που θεωρείται ιδανική για επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής και αισθητικές θεραπείες. Κι όμως! Υπάρχει και διαφέρει ανάλογα με το είδος της θεραπείας που θα επιλέξετε (επεμβατική ή μη)!

Ορισμένες από τις πιο διαδεδομένες κοσμητικές θεραπείες προτείνονται για συγκεκριμένες περιόδους του έτους. Η πλαστικός χειρουργός του Elxis Medical, Αθηνά Μπέη, προτείνει την άνοιξη ως την καλύτερη εποχή για τις αυξητικές επεμβάσεις του μαστού και τις λιποαναρροφήσεις, ενώ η πιο κατάλληλη εποχή για face lifts είναι αμέσως μετά τα Χριστούγεννα. Οι λόγοι  για τους οποίους συγκεκριμένες εποχές ενδείκνυνται περισσότερο από άλλες για συγκεκριμένες θεραπείες γίνονται προφανείς όταν κάποιος εξετάσει πιο στενά τις συγκεκριμένες θεραπείες.

ΠοιΑ εποχΗ ενδεΙκνυται για μΙα θεραπεΙα σΩματος;

Κατά την περίοδο της άνοιξης, οι περισσότερες γυναίκες ξεκινούν να προγραμματίζουν τις διακοπές τους, σκεπτόμενες την εμφάνιση τους με μαγιό. Μάλιστα, αρκετές παίρνουν την απόφαση να προβούν σε θεραπείες, όπως η λιποαναρρόφηση και η κρυολιπόλυση εκείνη περίπου την εποχή ή αμέσως μετά το τέλος του καλοκαιριού, αφού σταματήσουν τις εμφανίσεις τους στην παραλία.

ΠΟτε εΙναι η καλΥτερη εποχΗ για μΙα θεραπεΙα προσΩπου;

Όταν πρόκειται για μία αισθητική επέμβαση προσώπου, όπως face liftρινοπλαστική ή βλεφαροπλαστική, η καλύτερη εποχή θεωρείται ο χειμώνας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, πως η κάλυψη των ουλών με μακιγιάζ ή κάποιο κασκόλ θεωρείται πιο εύκολη, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

ΕΙναι Ολες οι θεραπεΙες εποχιακΕς;

Ορισμένες μη επεμβατικές θεραπείες, όπως είναι το Botox και η μεσοθεραπεία, δεν έχουν εποχικότητα. Ωστόσο, για κάποιες άλλες υπάρχουν αντενδείξεις, ως προς την εποχή που πρέπει να πραγματοποιηθούν. Για παράδειγμα, μετά από ένα χημικό peeling, απαγορεύεται αυστηρά η άμεση έκθεση στον ήλιο και ειδικά χωρίς αντηλιακό!

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το ραντεβού σας καλέστε το Elxis Medical στο ☎ 2106100118.

 

makeup